Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van Baby-Dump' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Baby-Dump. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van Baby-Dump zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Baby-Dump Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van Baby-Dump' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Baby-Dump. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van Baby-Dump zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Baby-Dump Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Blader hier door de online folder van Baby-Dump.nl! In deze folder vind je de allerbeste aanbiedingen van een groot aantal baby en kindermerken!

Deze folder is zo gemaakt dat u helemaal nergens anders meer hoeft te kijken voor het maken van de babykamer, uitbreiden van de kamer, aanschaf kleertjes of speelgoed. Wij hebben alles wat nodig is voor een goed leven voor u en uw baby.

Baby-Dump – De Geschiedenis

Overal in Nederland vind je ze. Baby-Dump filialen. Alles voor uw baby en kleine is hier te vinden in bijzonder grote winkels vol met babyplezier. De gebroeders John en Huub Burgmans uit Best hebben een ruime tijd geleden het bedrijf opgezet en is altijd een prominent stadsbeeld geweest.

in oktober 2017 is het bedrijf overgenomen door de investeringsmaatschappij FTH groep.

FTH groep was op dat moment al actief als het bedrijf Baby park. Baby-Dump is daar aan toegevoegd, maar blijft operationeel als los concept.

Beide bedrijven zullen los van elkaar opereren en dragen elk apart van elkaar lopende merken. Baby-dump.nl blijft het online goed doen met een uitgebreidt assortiment van baby en kinder producten. Daarnaast zullen de winkels ook nog wel een tijdje bestaan.