Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van Beter Bed' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Beter Bed. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van Beter Bed zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Beter Bed Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van Beter Bed' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Beter Bed. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van Beter Bed zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Beter Bed Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

In de aanbiedingen tab op de website vind u niet alleen een grote sortatie aanbiedingen, maar ook permanente aanbiedingen of seizoens aanbiedingen.

Kom snel een keer op onze website kijken voor alle huidige aanbiedingen of acties. Een hele lijst met voordelen wacht u op en zodra u geklikt heeft, staat u ervan te kijken dat u niet eerder op zoek was naar een nieuw matras of bed!

Beter Bed – De Geschiedenis

Beter Bed is begin jaren 80 begonnen met het openen van twee slaap speciaalzaken. Meteen was de formule die nu nog het bedrijf draait van toepassing en enkele kenmerken van deze formule zijn de 7 zekerheden. Een lijst van actiepunten die garantie geven voor de beste prijs, kwaliteit en service. We krijgen niet voor niks een 9,5 van onze klanten.

Ons bedrijf zit door heel Europa en dit is ook meteen onze sterke kant. Wij kunnen heel HEEL groot inkopen waardoor de prijs altijd laag is voor u als onze beste klant. In 1996 zijn we zelfs naar de beurs gegaan en tot op heden zitten we daar nog.

Sinds 2011 hebben we ook 10 winkels in Belgie.