Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van Leen Bakker' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Leen Bakker. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van Leen Bakker zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Leen Bakker Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van Leen Bakker' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Leen Bakker. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van Leen Bakker zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Leen Bakker Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Blader door de nieuwste folder van Leenbakker en laat je verrassen door al het moois wat Leenbakker aanbiedt!

Of je nu interesse hebt in een mooie nieuwe bank, een bijzettafel of wat huis aankleding, Leenbakker heeft het voor je en nu behoorlijk goedkoop. Kijk snel in onze online folder om te kijken wat jij allemaal wilt hebben!

Leenbakker – De Geschiedenis

Leenbakker is een woonwarenhuis waar je beste een paar uur kunt besteden. Verrijk je zintuigen met een weelderig aanbod van banken, woonkamers, eetkamers en slaapkamers voor ieder wat wils. Gegarandeerd dat je ook wat kunt vinden tussen de accessoires en wellicht kom je tot de conclusie dat je toch meer wilde dan je dacht.

De winkels zijn meeste van de tijd 500+ vierkante meter en hebben seizoensgebonden meubelen, maar ook accessoires die het seizoen goed volgen, om u op deze manier altijd het leukste in huis te halen dat Leenbakker te bieden heeft.

Met op elke woon boulevard of commercieel bedrijventerrein wel een vestiging, is het succes van Leenbakker nog steeds gegarandeerd.