Black Friday 2019

Blader hier door de online actie folder heen of kijk in de dagbladen folder bij u in de bus. Hierin staan de beste en lekkerste dranken voor de beste prijs!

Gall & Gall is marktleider op het aanbieden van wijnen, likeuren en andere alcohol houdende dranken. Deze worden nergens anders zo voordelig aangeboden als in de folder, dus kijk snel welke u het lekkerste vind.

Gall & Gall – De Geschiedenis

Gall & Gall werd in 1884 opgericht door de echtgenote en weduwe van H.J.T Gall, om in haar levensonderhoud te voorzien. Daarnaast wast het een unicum dat een vrouw een onderneming ging draaien. Bij haar dood in 1920, liet ze twee filialen na van het bedrijf, die uiteindelijk overgenomen zijn door haar twee zonen.

Uit eerbetoon voegde de zoons een extra Gall toe aan de naam. De H.J.T gingen ervan af en Gall &Gall is geboren zoals we dat nu kennen. Gall & Gall groeide snel uit tot marktleider nadat Herman Gall zich teruggetrokken heeft uit het bedrijf.

Na de overname van Ahold, kent Gall & Gall meer dan 100 filialen, is vaak te zien in de nabijheid van een Albert Heijn en bied het beste assortiment aan likeuren aan.