Black Friday 2019

Blader hier door de nieuwste folder van slijterij Mitra, en profiteer van de nieuwste aanbiedingen op de lekkerste drankjes!

Door de folder van Mitra bladeren is zo gemakkelijk als het maar mogelijk. U vindt nu alle aanbiedingen in één plek terug! Bespaar zo tot wel tientallen euro’s bij de aankoop van uw favoriete drankjes!

Mitra – De Geschiedenis

Het inmiddels 45 jaar oude bedrijf werd in 1974 opgericht door supermarktketen De Boer, het bedrijf dat later bekend zou staan onder de naam Super de Boer. De naam Mitra is een samentrekking van “Minder Trammelant”, minder geruzie en gezeur bij het kopen van uw drank. De Boer kreeg namelijk altijd gezeur over hun vergunningen voor de verkoop van sterke drank, totdat het bedrijf uiteindelijk besloot om hun slijterijen buiten de eigen deuren te plaatsen.

Het bedrijf werd in 2006 doorverkocht aan de koninklijke distilleerderij Dirkzwager, maar in 2016 werkte het bedrijf samen met De Monnik Dranken om zelfstandig verder te gaan en hun eigen bestuur de vormen. Het bedrijf heeft tegenwoordig 110 vestigingen door heel Nederland.