Bekijk de huidige Lidl advertentie wekelijks online en mis niks van de beste voordelen uit de advertentie van deze week!

Het aanbod van deze week:

 • Mini-krieltjes, 700 gram voor maar 0.79€
 • Waspeen, 500 gram voor maar 0.50€
 • Cactusvijg voor maar 0.99€ per pak
 • Elstar apples voor maar 1.19€ per kilo
 • Suikerbrood, 700 gram voor maar 1.50€
 • Zonnebloemolie 5l voor maar 4.99€
 • Mini-stroopwafels voor maar 1.99€
 • Vissoep, 950 gram voor maar 1.99€
 • Morbier, 250 gram voor maar 1.99€
 • Ham uit Bayonne, 100 gram voor maar 1.99€
 • Brioche, 600 gram voor maar 2.49€
 • Chocopasta, 400 gram voor maar 1.09€

  En heel veel meer!

Nu kun je al je wekelijkse aanbiedingen op een plek terug vinden! Mis het aanbod niet! Op deze online pagina kun je alle wekelijkse advertenties van Lidl terug vinden!

Lidl folder

Bent u op zoek naar de huidige Lidl-folder?

Lidl is een Duits levensmiddelenbedrijf met meer dan 8.000 winkels, verspreid over heel Europa. De supermarktketen is actief in 23 verschillende landen en natuurlijk zijn er ook de nodige Lidl-winkels in Nederland.

In het geval van Lidl draait alles om de beste te zijn! Dat is mogelijk dankzij de goede kwaliteit en lage prijzen. Veel mensen doen hun boodschappen in de supermarkt. In feite doet meer dan de helft van de bevolking daar hun wekelijkse boodschappen.

Het unieke winkelconcept, dat volledig draait om eenvoud en klantgerichtheid, zorgt ervoor dat Lidl helemaal bovenaan staat. Natuurlijk is de hoge kwaliteit van groenten en fruit hier uiterst belangrijk. Laten we daaraan toevoegen dat Lidl de afgelopen jaren veel heeft geïnvesteerd in productkwaliteit. Lidl is niet langer een supermarkt waar je gaat winkelen om geld te besparen.

Lidl heeft een breed scala aan producten, waaronder voedsel, elektronische apparatuur, muziekinstrumenten, keukenaccessoires en kleding. De kwaliteit van een A-merk kan hier worden verwacht voor de prijs van een budgetmerk.

Lidl - De geschiedenis

De Lidl-winkels maken deel uit van Lidl Stiftung & Co. GK. Het hoofdkantoor bevindt zich in Neckarsulm. Uiteraard vindt u ook kantoren in Nederland en België. Lidl werd in 1930 opgericht onder leiding van Joseph Schwarz. De winkel heette toen nog geen Lidl, maar kreeg de naam Schwarz Lebensmittel-Sortimentgrosshandlung. Schwarz werkte samen met een groothandel in fruit. Zijn zoon, Dieter Schwarz, ging een samenwerking aan met Ludwig Lidl om zo een nieuwe discountformule te krijgen. En zoals we nu weten, werd op die manier in 1973 de eerste Lidl gevestigd. Lidl groeide snel en was de beste supermarkt die vijf jaar op rij groenten en fruit verkocht. Omdat de supermarktketen permanent samenwerkt met dezelfde boeren en telers, kan de kwaliteit van groenten en fruit aanzienlijk worden verbeterd. Door rechtstreeks bij de boeren en telers te kopen, bespaart Lidl tijd en geld. En dat merk je natuurlijk aan de lage prijzen in de winkel. Vooral als alles supersnel uit de schappen verdwijnt.

Lidl - Assortiment

U komt niet alleen naar de Lidl voor de dagelijkse boodschappen. Natuurlijk, u gaat wel naar de Lidl voor uw dagelijkse boodschappen, maar er is zoveel meer! Behalve groenten, fruit, kaas, melk of brood, kun je in de Lidl bijna alles vinden, waarvoor u naar een andere winkel zou moeten gaan. U kunt er nieuwe acties, recepten, mode, reizen enzovoort vinden.

Dames- of damesmode? Geen probleem in de Lidl. Of u nu op zoek bent naar zomer-, winter-, herfst- of lentekleding, bij de Lidl kunt u ze allemaal vinden. In de winkel zijn regelmatig nieuwe producten verkrijgbaar, die u ook voor echte Lidl-prijzen kunt kopen. Nieuwe schoenen, een nieuwe trui of een zomerjurk; u kunt ze zeker in de Lidl krijgen. Voeg hier andere producten aan toe, zoals elektronica of huishoudelijke artikelen, en u kunt er zeker van zijn dat u nooit meer naar een andere winkel hoeft te gaan! Elke week vindt u nieuwe, verrassende aanbiedingen.

Natuurlijk wordt de supermarktklant nooit vergeten. Het Lidl-assortiment is een van de grootste in Nederland. Hoewel u jaren geleden alleen eigen merken van de winkel en B-merken kon vinden, is het assortiment nu ook uitgebreid met de topmerken. En ze zijn nog steeds goedkoper dan in andere winkels. Er zijn ook speciale themaweken waarin één land als thema wordt uitgekozen. Er is bijvoorbeeld een Italiaanse week waarin pizza, lasagne en diverse pasta’s tegen de laagste prijzen kunnen worden gekocht. Of een Griekse week waarbij prijzen voor souvlaki en gyros aanzienlijk worden verlaagd.