Klik hier snel op de “acties” tab van bruna’s online winkel en vind de aller scherpste aanbiedingen onder een gedeelte van de webwinkel.

Het is erg makkelijk om bij Bruna door de aanbiedingen te scrollen. Je vind hier lesboeken, leesboeken, tijdschriften en schrijfgerei voor een bijzonder aantrekkelijke prijs, die je niet kunt laten liggen!

Bruna – De Geschiedenis

Bruna is in 1868 opgericht door Albert Willem Bruna in Haarlem. Het liep zo goed met het bedrijf, dat het in 1891 diverse kiosken krees op spoorwegstations. In 1909 wed het bedrijf opgesplitst in Uitgeverij A.W. Bruna en Zoon en De Spoorwegboekhandel. Het heeft niet stil gezeten want in 1949 is het bedrijf franchise gever geworden.

Vanaf 1935 tot 1982 is Henk Bruna aan het hoofd van het bedrijf geweest, waarbij Bruna ook veel aandelen had in PostNL en ING. In december 2017 is het Bruna overgenomen door teleurstellende resultaten in 2015 en 2016 met veel verliezen.

Het bedrijf is tegenwoordig in handen van VKB uitgeversgroep en heeft samen met de franchisenemers nog steeds meer dan 360 filialen in Nederland.