Black Friday 2019

Met zo’n website vol met de beste aanbiedingen is het moeilijk niet kiezen… Met een scala aan aanbiedingen en dan daarbovenop nog een folder vol met nog meer aanbiedingen kom je niet om ons heen. We weten zeker dat je de juiste gear vindt om jouw avontuur buiten tegemoet te gaan!

Zowel op de voorpagina als de aanbiedingen tab, als de folder, staan de mooiste aanbiedingen voor jouw, je partner of je vrienden. Of je nu een mooi cadeau wil hebben, voor jezelf aan het shoppen bent of op zoek bent naar een hint voor de volgende vakantie, bij ons vind je hem!

Bever – De Geschiedenis

Bever Zwerfsport is opgericht uit de noodzaak wel te kunnen vinden wat je zoekt. In 1977 kwam juist daardoor de winkel in Den Haag centrum tot stand en eigenaar Fred van Olphen kon eindelijk vinden wat ie zocht. Het was duidelijk een gat in de markt want al snel begon men met uitbreiden naar 40 andere steden en is nu niet meer weg te denken uit het straatbeeld van de desbetreffende stad.

Naast de normale winkels bestaan er ook de North face store, Bever outlet store, Women store, Premium store en twee Flagship stores. Laten we niet de webwinkel vergeten!