Klik op onze website babypark.nl snel op de tab “folder” om al onze aanbiedingen te zien. Van de folderaanbiedingen tot de folder zelf.

Als je op onze website kijkt, dan zie je een aantal tabs, waarvan er een de folder tab is. Deze huist al onze speciale, mooie, spannende en vooral voordelige besparende aanbiedingen. Klik snel een keer door onze folder heen om te kijken wat voor moois er allemaal bij staat.

Babypark – De Geschiedenis

In 1979 is de eerste winkel met babykleding en accessoires een feit. Er werd genoeg verkocht dat de winkel na een goede 9 jaar uitbreidde tot babypark in Kesteren. De christelijke omgeving van het bedrijf en de ligging van de eerste winkel zorgde voor een gelovige sfeer die redelijk streng gehandhaafd werd binnen het bedrijf.

Uiteindelijk groeit het bedrijf uit tot een keten en na een aantal takken in retail, bouw, horeca en anderen, opent FTHgroep, zoals het moederbedrijf heet in 2007 zijn digitale deuren voor webshop babypark.nl

Vanaf daar is het alleen nog maar meer van baby Nederland aan het veroveren.

Het enige wat nog niet veranderd is, is dat het geloof van de eigenaar Hr. Timmer, de deuren zondags nog steeds gesloten houdt.