Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van Wibra' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Wibra. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van Wibra zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Wibra Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van Wibra' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Wibra. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van Wibra zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Wibra Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Hier vindt u de nieuwste folder van de Wibra en u hoeft vanaf nu geen enkele wekelijkse aanbieding meer te missen!

Door de folder van de Wibra bladeren is nog nooit zo gemakkelijk geweest. U kunt nu alle aanbiedingen en acties op één plek terugvinden. Bespaar elke week tot wel tientallen euro’s op uw aankopen!

Wibra – De geschiedenis

Het is 1956, in een dorp genaamd Epe in Gelderland. Hier opent Johannes Wierdsma de deuren van zijn nieuwe winkel, de ‘Wibra’, genoemd naar de combinatie van zijn eigen achternaam, en die van zijn vrouw, Braam. De heer Wierdsma probeert met een uniek aanbod te komen: een soort textielsupermarkt waar mensen zelf de artikelen uit de verkoopbakken mogen pakken, de eerste van zijn soort in Nederland.

Deze klantgerichte formule slaat aan, en al snel breidt de Wibra uit tot een groot familiebedrijf. Naast kleding en textiel begint de Wibra ook andere artikelen te verkopen, waardoor het aanbod verandert in ‘Kleding, Textiel, Allerlei’. In het begin is de categorie Allerlei nog klein, maar uiteindelijk wordt het aandeel net zo groot als Textiel en Kleding.

Tegenwoordig is het bedrijf nog steeds in de handen van de familie Wierdsma, en heeft het bedrijf meer dan 300 filialen in Nederland en België.