Bekijk hier de nieuwste folder van de Albert Heijn en mis geen enkele aanbieding en geen enkele spaaractie!

Het bekijken van de folders van de Albert Heijn is nog nooit zo eenvoudig geweest. U kunt nu alle wekelijkse aanbiedingen en reclames gemakkelijk vinden. Bespaar zo tientallen euro’s op uw boodschappen!

Albert Heijn – De geschiedenis

Het verhaal van de grootste supermarktketen van Nederland begint in de 19e eeuw, toen Albert Heijn in 1887 de kleine kruidenierswinkel van slechts 12m2 van zijn vader overnam. Toen Albert later zijn eigen winkel opende had hij slechts 120 artikelen in het assortiment. Maar het duurt niet lang voordat Albert eigenaar is van een flink winkelbedrijf met meer dan 10 winkels.

Het bedrijf begint met de productie van hun eigen artikelen, zoals suikerwerk, koek en banket, chocolade en zeep. De bouw van hun eerste eigen fabriek begint en het bedrijf blijft op alle fronten groeien, totdat tijdens de tweede wereldoorlog een groot aantal winkels vernietigd worden. De oprichter overlijdt in 1945.

Na de tweede wereldoorlog opent het bedrijf Albert Heijn in de jaren 50 een aantal zelfbedieningszaken, en opent haar eerste supermarkt, een ‘SuperMart’. Tegenwoordig is Albert Heijn het grootste supermarktbedrijf van Nederland met op dit moment zo’n 1008 vestigingen.