Hanos - Geldig van 30.03 tot 29.04.2020

Catalogus van Hanos van 30.03.2020

Producten in deze folder

handgesneden steak tartaar jarne geladé chef & eigenaar 't russelt tartaarvlees • 1 kilo dikke lende van joviander • 1 sjalotje • 15 stengels bieslook • olijfolie • worcestershire saus • peper en zout het hoofdingrediënt van mijn gerecht is de dikke lende van het joviander kalf mijn gasten zijn er net zo enthousiast over als ik! • snijd het tartaarvlees mooi fijn • voeg het fijngesneden sjalotje en bieslook toe • voeg olijfolie en worcestershire saus toe en kruid af met peper en zout ik gebruik de dikke lende voor de filet pur ik voor de eerste keer kennismaakte met joviander menukaart zetten! ik werk er graag mee vanwege de constante net zo enthousiast over als ik! elke keer wanneer ik bij hanos ben is er wel iets nieuws; daarnaast adviseren ze mij over deze producten en trends én maak ik kennis met de mogelijkheden saus • klop de zure room los in een mengkom • voeg de jus de cèpes toe • kruid af met een snufje zout montage montage • druk het tartaarvlees in een mooie ring • dresseer de tartaar bovenop met de gesneden garnituren • voeg als laatste het sausje toe