Hanos - Geldig van 30.03 tot 29.04.2020

Catalogus van Hanos van 30.03.2020

Producten in deze folder

carl moors culinair adviseur hgc-hanos hasselt sinds maart ligt ons nieuwe en unieke vleesconcept canadian traditionele wijze gefokt door west canadese familiebedrijven lamsvlees is een typisch voorjaarsingrediënt en ik werk er lamsnek; een krachtige smaak en veelzijdigheid van het product maar ook de gunstige prijs maken het product ideaal om te verwerken in een menu het verwerken van vleesdelen die een langere bereiding nodig hebben wordt steeds makkelijker dit is te danken aan nieuwe konfijten en sous-vide garen in de lente is het smaakvolle vlees van jonge kalveren en lammeren eigen smaak en is lekker in combinatie met verse voorjaarsgroenten wilt u uw gasten verrassen met een unieke smaakbeleving? probeer dan het joviander kalfsvlees of het hollands graslam! het unieke pure hollandse roodvlees heeft een geheel eigen karakteristieke smaak van jong rundvlees het aantal grammen vind ik minder belangrijk dan de kwaliteit picanha dikke lende met kwaliteitsvlees kan een restaurant zich onderscheiden in de gastronomie; het aantal grammen vind ik minder belangrijk dan de kwaliteit hollands graslam; het hollands graslam graast op de groene weiden van de betuwe en andere natuurgebieden met een gezonde en gevarieerde voeding zorgt voor de herkenbare lamsrump lamsnek kijk op de volgende pagina voor het complete recept