Hanos - Geldig van 13.06 tot 13.07.2022

Catalogus van Hanos van 13.06.2022

Producten in deze folder

"sepia belichaamt wat mij betreft de mediterrane keuken de malsheid en smaak van sepia een pijlstaartinktvis-achtige vind ik ongeëvenaard." recepten oxo food xperience inspiratie alles weten over inktvis en octopus? bekijk het hier! linguine artisjok à la barigoule sepia en octopus "de artisjok bereid ik klassiek 'à la barigoule' in een court-bouillon met wortel "octopus blijft een bite hebben en te bewerken met zuren wordt ik om vervolgens sous-vide te garen voor 95 minuten op 62°c het vocht van de octopus gebruik ik samen met de 'salsa verde di novello' als vinaigrette." "de sepia bereid ik met onder andere het sap van limoen citroen en sinaasappel sous-vide voor 40 minuten op 63°c." dat brengt me echt terug naar graag op het bord."