Hanos - Geldig van 20.10 tot 19.11.2019

zoete frambozentaco's tacodeeg • 260 gram american cookie mix • breng het water aan de kook • voeg het kokende water toe aan de cookie mix en op 1 mm steek rondjes van 8 cm uit het deeg • vouw bakpapier rondom een kunststof ronde buis bakvorm • leg de deegrondjes op de buis en bak in de oven • haal na het bakken de taco's van de vorm en krul eventueel nog iets bij aardbei-yoghurt tube rolbiscuit • 15 gram aardappelzetmeel • 2 gram zout • rode kleurstof • 15 gram compound aardbei frambozenmousse • 50 gram fond neutraal • 20 gram compound framboos • 250 gram geslagen room • klop het eiwit op met een deel van de suiker • klop de eidooier apart op met het andere deel van de suiker • strijk het beslag dun uit op bakpapier • meng de fond met het water en de compound • spatel de slagroom eronder en zet koel weg tot gebruik yoghurtmousse • 140 gram fond yoghurt montage • vul de taco's met de frambozenmousse bloemen en verveine cress • meng de fond met het water en spatel de room eronder montage • aardbeien • chocoladedecoratie • snijd de biscuit in plakken met een breedte van en vries in • snijd in stukken van 10 cm • werk af met aardbeien en chocoladedecoratie