Hanos - Geldig van 20.10 tot 19.11.2019

carrot cake dessert carrot sponge • 500 gram carrot cake mix • 235 gram water witte chocolade room • 150 gram fond witte chocolade • 750 gram geslagen room • meng de cakemix met het water 3 - 4 minuten in een keukenmachine op de middelste stand • meng de fond met het water en spatel vervolgens de room eronder • strijk het grootste deel van de room uit in een laag van 1 centimeter op plastic en vries in houd een deel apart in een spuitzak sinaasappel bavarois • 100 gram fond neutraal • 25 gram compound sinaasappel • 500 gram geslagen room oranje kleurstof sinaasappelvinaigrette • 25 gram compound sinaasappel • meng alle ingrediënten met een lepel wortelkrokant • breng de melk aan de kook en laat 15 minuten infuseren met de rozemarijn • laat de melk afkoelen tot 35°c en meng met de fond en de compound • spatel de slagroom er doorheen • spuit de mousse in quenelle-mallen en vries in • verwarm de decorgel met wat kleurstof en giet over de bevroren quenelles • maak een siroop van het water en de suiker • snijd de wortel in dunne plakjes en leg deze in de siroop • laat de plakjes drogen op 60°c gedurende montage • leg drie quenelles van sinaasappel bavarois op het bord • schik hier onregelmatige stukken bevroren witte chocolade room tussen • garneer met wortelkrokantjes en de carrot cake sponge serveer met de sinaasappelvinaigrette en de apart gehouden witte chocoladeroom