Hanos - Geldig van 20.10 tot 19.11.2019

Catalogus van Hanos van 20.10.2019

Producten in deze folder

hazelnoot taartje van patissier alvaro bido shortcrust rasp van 1 sinaasappel • 183 gram poedersuiker • mix alle ingrediënten in een keukenmachine met de • mix net zo lang totdat er een homogeen kruimelig deeg ontstaat minuten • doe alle ingrediënten in de keukenmachine en draai het met de vlinder tot deeg • laat het deeg even rusten • rol het deeg uit tot circa 3 mm dikte op een bebloemde werkbank steek het deeg uit met de meegeleverde steker en leg deze in de bakvorm • snijd een reep van het deeg voor de zijkant en leg deze in de bakring minuten glazuur • 149 gram gecondenseerde melk • 116 gram water • bruine kleurstof voor levensmiddelen hazelnotengelei • 94 gram hazelnootpasta • kook het water met de suiker en de glucose • haal van het vuur en voeg de geweekte poedergelatine toe giet het water over de chocolade en maak een emulsie • voeg de gecondenseerde melk en afdekgelei toe • zet de emulsie weg in de koelkast en laat het minimaal 24 uur rusten • gebruik de emulsie op 35°c hazelnootpraliné en hazelnootpasta • mix de massa's en giet dit in de siliconen mal • vries de gevulde mallen in • glaceer de hazelnotengelei en plaatst dit in het taartje • decoreer met stukjes hazelnotencrumble silat kit tarte ring hazelnootcrumble • 250 gram hazelnootmeel • 250 gram poedersuiker