Hanos - Geldig van 20.10 tot 19.11.2019

Catalogus van Hanos van 20.10.2019

Producten in deze folder

chocolade donuts eetbaar amandelbestek limoncello-tjes donuts • 200 gram melk • 100 gram boter • 100 gram gezeefde bloem • 150 gram heel ei • chocolade callets • fijne suiker bestek • stencil vork • stencil mes • stencil lepel • 40 gram amandelpoeder • 50 gram witte bloem • 100 gram gesmolten boter • 175 gram fijne suiker • 100 gram eiwit • 115 gram limoen chocolade • 35 gram limoncello • 3 gram bladgelatine • siliconen mal mini citroen • callebaut ice white • citruskoekjes • lemon curd • limoen • citroen • gele kleurstof • verwarm de melk met de boter totdat de boter gesmolten is • neem de pan van het vuur en voeg bloem toe met een garde • doe het beslag in een keukenrobot met garde wanneer de deegballos komt van de rand • voeg het ei toe en laat het beslag zachtjes draaien totdat het ei opgenomen is • spuit beslag in ronde siliconen vormpjes en druk er halverwege een paar chocolade druppels in • vul de mal af en vries het deeg in • bak de bevroren deegballetjes voor gaar wanneer ze boven komen drijven • wentel de warme deegbolletjes door de fijne suiker • meng het eiwit met de suiker en boter in een bekken • voeg de bloem en amandelbloem toe en roer tot beslag • laat het beslag opstijven en strijk dun uit op een bakmat met behulp van de stencils • bak het bestek 8 minuten op amandelmousse • 250 gram amandelpoeder • 600 gram melk • 50 gram fijne suiker • 10 gram geweekte bladgelatine • 500 gram lobbige room • maak de room warm met de rasp van 1 citroen en de limoncello • los de gelatine hierin op en giet het mengsel over de chocolade • meng alles goed door elkaar giet de chocolade in de mallen en vries in • smelt wat callebaut ice chocolade met een druppel gele kleurstof • dompel de bevroren limoentjes in de gesmolten callebaut ice chocolade en laat ontdooien chocoladesaus • 250 gram melk • 250 gram room • 300 gram melk chocolade • 80 gram chocolade likeur • verwarm de melk en room tot 60°c voeg de chocolade toe • voeg de likeur toe met meng alles met een staafmixer tot saus • verwarm een klein beetje van de melk met de suiker en los de gelatine erin op • meng amandelbloem met deze melk • meng de rest van de melk door het mengsel met behulp van een staafmixer • meng de lobbige room erdoorheen • breek de citruskoekjes en leg wat stukjes op een bord • spuit lemon curd tussen de koekkruimels • leg de limoncello-tjes erop en garneer met wat rasp van citroen en limoen serveer de donuts met de chocoladesaus en witte chocolade sorbet