Hanos - Geldig van 20.10 tot 19.11.2019

cannelloni van banaan gevulde appel turron & turron karamel • 300 gram water 1 kilo suiker • 100 gram glucose • gimber the original cannelloni van banaan • 100 gram suiker • 50 gram olijfolie • 30 gram bandoeng '22 pandanlikeur • breng het water aan de kook in een bij voorkeur zware pan • voeg de suiker en de glucose toe • laat karamelliseren • blus af met een beetje water en de gimber the original turron sinaasappelthee en hazelnoot • 250 gram room • 55 gram invertsuiker • 325 gram hazelnootchocolade • 85 gram koude boter in blokjes • 1 gram zout • 15 gram groene thee sinaasappel - mandarijn • schil de banaan en besprenkel met een beetje citroensap • karamelliseer de suiker in een droge pan • voeg de olijfolie en pandanlikeur toe • leg de banaan in de karamel en karamelliseer kort roomkaas • 250 gram roomkaas • 1 ei • 3 appels 1 citroen luchtige crème brûlée van yuzu • 80 gram eidooiers • 30 gram suiker • 200 gram slagroom • 160 gram melk 10 gram agar+ • 25 gram yuzusap • infuseer de thee in de room voor ongeveer 10 minuten • zeef de massa • voeg de invertsuiker en zout toe en breng aan de kook • giet dit op de chocolade en meng goed • laat afkoelen tot 40°c en meng de boter er met de staafmixer doorheen • bewaar in de vriezer tot serveren een bekken en sla luchtig • vul een spuitzak met het roomkaasmengsel gekarameliseerde appel snijd het kapje van de appel • hol uit met een pommes parisienne boor • besprenkel de appel met citroensap • spuit het roomkaasmengsel tot het kapje weer op de appel en giet er een klein beetje karamel overheen • meng de eidooiers met de suiker agar+ toe en verwarm het mengsel tot 80°c terug en vul een sifon met de crème brûlée • belucht met 2 patronen en zet koud weg turron kraken en koffie • 75 gram room • 75 gram espresso • 785 gram witte chocolade • 90 gram boter in blokjes stukjes blauwschimmelkaas op de roomkaas voordat de appels de oven in gaan montage leg de gekarameliseerde banaan op een bord • spuit de crème brûlée van yuzu op de banaan • strooi een beetje rietsuiker over de crème brûlée en brand af met een gasbrander • kook de room met de koffie en invertsuiker giet dit op de chocolade en meng goed • voeg de boter en de rum toe en meng erdoorheen met een staafmixer • bewaar in de vriezer tot serveren