Hanos - Geldig van 20.10 tot 19.11.2019

Catalogus van Hanos van 20.10.2019

Producten in deze folder

pavlova met rood fruit en brachetto montage • aardbeien confiture met champagne • bramen en frambozen crispy bosvruchten cress pavlova • 120 gram water mousse gram 46,25 10 gram geweekt gelatine blad • 50 gram vloeibare room keukenmachine met garde meng er een eetlepel crispy bosvruchten door compound droog circa 3 uur op 85°c • 500 gram lobbige room • 100 gram pâté à bombe pâté à bombe • 240 gram eigeel brachetto en compound tot 40°c • 100 gram ei los de geweekte gelatine op in de massa • laat de massa afkoelen tot licht • doe alle ingrediënten samen in een hangend thermoblender op 125°c • meng de pâté à bombe en de lobbige gekoeld mousse ontstaat • breek de pavlova in stukken • spuit de mousse bij de pavlova giet wat warm gemaakte confiture speels over de pavlova garneer het dessert met de verse bosvruchten tip ook lekker om met frambozensorbet te serveren kersen clafoutis • mini tartelettes • amarena kersen • 100 gram suiker • 30 gram amandelmeel • 200 gram blauwe bessen kwark • meng alle ingrediënten keukenmachine met elkaar giet dit in de tartelettes • laat de kersen uitlekken en druk in elk bakje een halve kers minuten op 165°c