Hanos - Geldig van 20.10 tot 19.11.2019

Catalogus van Hanos van 20.10.2019

Producten in deze folder

krokante abrikoos • 200 gram tapiocabloem • 70 gram fond abrikoos • 160 gram water • mix alle ingrediënten met een blender tot beslag strijk het beslag dun uit op hittebestendig plastic en dek ook af met plastic met de blazer op de laagste stand • droog het beslag zonder plastic gedurende matig om • breek het deeg in stukken en frituur op 170°c macaron blueberry macaron • 500 gram macaronmix • 10 gram paarse kleurstof serveer tid spuit een paar dopjes crème of gelei op de kroepoek en decoreer met half-gedroogde abrikoos en shiso • doe alle ingrediënten in een keukenmachine en meng gedurende 5 minuten in de hoogste stand met een vlinder tot een glad beslag • spuit het beslag op siliconenpapier in strepen van 10 centimeter • laat het beslag 10 minuten aandrogen • bak de macarons in de oven op 130°c mascarponemousse • 140 gram fond tiramisu • 700 gram geslagen slagroom • meng de fond met het water en spatel de slagroom eronder • vul een spuitzak met de mousse en leg koel weg tot gebruik montage • blauwe bessen • gedroogde blauwe bes • cress • spuit de mascarponemousse op de macaron • werk de macaron af met de blauwe bessen gedroogde blauwe bes en de cress