Hanos - Geldig van 20.10 tot 19.11.2019

Catalogus van Hanos van 20.10.2019

Producten in deze folder

winter paradijs patissier jay wong heeft een oogstrelend recept ontwikkeld waarbij de 3d-mal iglo de hoofdrol speelt; winter paradise ananasgelei kokosmousse • mix de pectine met de suiker • laat de gelatine weken in water • breng de ananaspuree aan de kook • voeg de pectine toe aan de puree en laat het mengsel 1 minuut doorkoken • verwijder de ananaspuree van de hittebron en roer de geweekte gelatine er goed doorheen giet het mengsel dun uit over een tray en laat opstijven steek een rondje uit de gelei • mix de suiker door de kokospuree en verwarm het mengsel tot 80°c • week de gelatine in water • voeg de gelatine toe aan de kokospuree • klop de slagroom en vouw dit door de crispy feuilletine • tempereer de pure chocolade • smelt de gianduja en mix dit met de getempereerde chocolade • voeg de feuilletine toe en roer het geheel goed door elkaar • smeer het mengsel dun uit op een tray en plaats het in de blast chiller • leg een rondje ananasgelei op de kokosmousse • smeer nog een dun laagje kokosmousse over de ananasgelei leg hier weer een rondje feuilletine op en vul de mal af met kokosmousse • vries de mallen in • haal de bevroren iglo's uit hun vorm en spray er wit chocolade glazuur overheen •serveer direct silicone mal iglo innovatie's deze vierkante spuitmond is perfect voor het creëren van strakke banen van bijvoorbeeld marshmallow silicone mal plissé