Hanos - Geldig van 30.03 tot 29.04.2020

Catalogus van Hanos van 30.03.2020

Producten in deze folder

heine ruitenbeek chef restaurant huisje james henk vosselman kjelte slinkman chef & eigenaar souschef brasserie & wijnbar martins kasteel engelenburg mensen moeten bij ons het echte brasseriegevoel krijgen ik heb ervoor gekozen om met ogen het mooiste wild dat er in zijn kieskeurige eters en dit proeft rondom aangebakken en na laten zodra het geschoten mag worden hebben wij het op de menukaart bijvoorbeeld dol op een klassieke voor mij! met de jus ben ik minstens karkassen en zet ze op met een het langzaam inkoken totdat ik een carrousel van smaken ik heb gewerkt met poulet noir in ons restaurant verwerken we voordeel dat we hem helemaal het gerecht heb ik de filet gepekeld gekonfijt in olie en losgetrokken zodat je mooi stoofvlees krijgt van de rest van het karkas heb het eerste gezicht lijkt het wellicht wanneer mensen het proeven snappen ze het meteen! ik heb een klassiek brasseriegerecht gemaakt met voor acht uur in ganzenvet op zet ik de kip nog even in de oven mensen moeten bij ons het echte mooie fles wijn op tafel en het juiste verhaal! in mijn restaurant werk ik graag met pure ingrediënten producten te garanderen ga ik zo vaak bent bouw je vanzelf een experimenteer ik dan graag mee en als het echt lekker is zet ik het op de kaart! spanning en smaak moeten samenkomen in een gerecht ik hou van geschoten mag worden hebben wij het op de menukaart! ik vind het leuk als mensen niet kunnen duiden maar het wel smaak moeten samenkomen in eigenlijk altijd lekker!