De temperatuur stijgt

 

Het is zover! Na alle ellende de afgelopen tijd, is er toch een beetje geluk te vinden in de stijgende temperaturen, die samenhangen met de lente die zich graag wil opdringen voor wat meer warme gevoelens. 

Deze gevoelens komen in de vorm van een warm weekend van rond de 20 graden, waar in bepaalde regio’s van ons land, temperaturen van maximaal 21 graden te vinden zijn. 

Met de zelf quarantaine en social distancing, die de huidige tijd meer van zich hebben laten horen als ander nieuws, kan dit wel eens de spreekwoordelijke “kop op” zijn waar men al deze tijd naar heeft verlangt. 

 

Door het warme weer, zal de verkoop van kolen, aanmaakblokjes en vlees voor de hele familie toenemen en met een beetje geluk de wc rollen in de supermarkten laten staan. 

Het is niet de eerste keer dat het weer helemaal omslaat en 2020 heeft ons laten inzien dat het elke keer erger kan worden, dus houdt een slag om de arm, maar als het weer komt wat de verwachtingen voorspellen, gaan we een goed weekend krijgen, waar met een beetje geluk de zorgen van de afgelopen tijden een beetje vergeten kunnen worden. Trek de korte tuinbroeken maar vast uit de kast!