Corona verpest Pasen?

 

Corona is nu al een tijdje in ons land en is alles flink op zijn kop aan het zetten. Nu we de eerste echte set feestdagen naderen van dit jaar, lijkt het erop of we opa en oma digitaal uit gaan nodigen om lekker op de pc hun eigen paaslunch of ontbijt te nuttigen samen met het gezin aan de andere kant van de internetverbinding. Dit hoeft het niet per se te verpesten, want er zijn meer dan genoeg dingen te doen als gezin om het paasbuffet, paasbbq of gewoon het ontbijt te laten slagen. 

 

Lonely Easter

Het is voor degene die vrijgezel of alleenstaand zijn wellicht wat moeilijker om alleen te zitten tijdens een feestdag. Niet iedereen is er zo mee bezig en wellicht is voor het gros dit jaar het een gewone dag met wat lekkers als een vers croissantje bij de lunch. (als je voor niemand het bed uit moet of hoeft, moet je dat ook zeker niet doen). Het geld niet alleen voor gezinnen of families, dat deze even mogen bellen of skypen, dus als je een goede verbinding hebt, gewoon lekker heel de dag openzetten als je even niet aan het spelen, hobbyen of filmkijken bent. Zo is er altijd iemand om tegen te praten en je voelt je met een verlenging van de woonkamer via skype nooit alleen. Tenzij je het wilt natuurlijk. Lekker alleen blijven en doen wat je lekker vindt. 

 

Lekker in de tuin of in huis

paaseieren zoeken hoeft niet altijd in het park en een thema dag voor de kinderen houden is dan ook snel georganiseerd met het gezin. Lekker de paaseieren in huis of in de tuin verstoppen. In plaats van verstoppen kun je ze dit jaar ook gewoon op de dag zelf met de kids schilderen. Ben je lekker wat tijd bezig en daarna lekker de eieren opsmullen, met hier en daar een chocolade ei ertussen voor de suikers, want op een dergelijk feest moet er minimaal een paar eieren van chocolade zijn, ook al krijg je ze dit jaar niet van opa of oma.