Boris Johnson blijft voorlopig in het ziekenhuis

boris johnson

 

Al eerder berichtte we over Britse Premier Johnson die corona heeft opgelopen tien dagen geleden, maar nu is deze verplicht om na een routine check toch in het ziekenhuis te blijven voor behandeling, ondanks dat zijn situatie goed verkeert. 

 

De premier zal ondanks zijn opname toch gewoon de regering blijven leiden vanuit het ziekenhuis bed. Over de behandeling en de vordering van zijn infectie, wil de woordvoerder van Johnson niks kwijt. 

De ziekenhuisopname is uit voorzorg en er is geen reden tot medische nood, ondanks dat Johnson nog steeds last heeft van Corona na tien dagen. 

 

De premier meldde de eerste klachten op 27 maart en gaf verhoogde lichaamstemperatuur en hoestte veel, werd gemeld op twitter. “Bescherm de gezondheid en red levens.” Zo meldde hij vanuit zijn bed in zijn ambtswoning, waar hij de eerste tien dagen in een zelf quarantaine zat. 

 

Wanneer de premier weer aan het werk gaat in zijn kantoor, is nog niets over gezegd, maar zoals het er nu uit ziet, zal dit nog wel even op zich laten wachten. 10 Dagen ziek zijn duidt op een serieuzere infectie dan de premier laat weten.