Hanos - Geldig van 20.10 tot 19.11.2019

Catalogus van Hanos van 20.10.2019

Producten in deze folder

earth and fire coffee & bloempotje peppermint coffee & chocolate lolly pepermint coffee •10 ml monin chocoladesiroop • 10 ml monin peppermint siroop • 1 kopje espresso - espressobonen musetti earth and fire coffee • 15 ml monin chocoladesiroop • 15 ml amaretto disaronno • 1 kopje espresso - espressobonen musetti • slagroom • doe de chocoladesiroop en peppermint siroop in een glas • schuim de melk op • schenk de espresso in het glas • vul de rest van het glas met de opgeschuimde melk • garneer met munt • schenk de chocoladesiroop in de kop • schenk de likeuren en daarna de koffie hier rustig op • top af met slagroom chocolate lolly • verse muntblaadjes • chocolade crunch ijs bloempotje • 150 gram room • 75 gram eidooier • 15 gram poeder suiker chocolade bloempotjes • chocolade ijs • eetbare bloem • leg de muntblaadjes op het bakpapier giet er wat van de gesmolten chocolade overheen • leg er een satéprikker op • laat uitharden tot 'lolly' • knijp ijsballetjes van het chocolade crunch ijs en laat goed bevriezen krokant doorheen als garnituur • haal de bevroren ijsbollen door het chocolade- pindamengsel • serveer de lolly in de ijsbal • meng met een staafmixer de bailey's met de room eidooier en het poedersuiker gebruik • spuit wat mousse van bailey's in het chocolade bloempotje en leg er een bol chocolade ijs op • vul af met de mousse • garneer met oreo crumbs en een eetbare bloem