Hanos - Geldig van 20.10 tot 19.11.2019

Catalogus van Hanos van 20.10.2019

Producten in deze folder

sinaasappel chocolade met een vleugje rozemarijn sinaasappelmousse • 600 gram geslagen slagroom brownie • 760 gram brownie mix • breng de melk aan de kook en laat 15 minuten infuseren met de rozemarijn • laat de melk afkoelen tot 35°c en meng met de fond en de compound • spatel de slagroom er doorheen oranje chocolade ringen witte chocolade oranje poederkleurstof • doe alle ingrediënten in een keukenmachine en meng 4 minuten in de laagste stand • verdeel 1 kilo beslag over een plaat van 60 • steek rondjes uit in het gewenste formaat smelt de witte chocolade en maak deze met de kleurstof oranje • tempereer de chocolade tot 28°c en strijk dun uit op plastic snijd de banden op maat en rol rond een buis van de juiste maat • laat hard worden sinaasappelcompote • 200 gram sinaasappelpuree • 3 sinaasappels • 3 gram kappa montage verwarm al roerend de sinaasappelpuree sinaasappel zonder vlies en kappa gastronorm-plaat vries in en steek rondjes uit in dezelfde maat als de brownie • vul cilindervormen van de gewenste maat met een plakje brownie • spuit wat sinaasappelmousse in de vorm en druk de sinaasappel compote er in strijk de ring af met mousse en vries in • verwijder de dresseerringen en werk af met de oranje