Hanos - Geldig van 01.11 tot 31.12.2021

Catalogus van Hanos van 01.11.2021

Producten in deze folder

butter-aged botermals rundvlees rijpen in boter voor een nog intensere smaakbeleving naast het populaire dry-aged vlees is er tegenwoordig dry-aging hangt het vlees enkele weken in een speciale van zeer mals vlees stevige boterschil rondom het vlees het vlees wordt bij butter-aging voor het rijpingsproces met de hand ondergedompeld in een speciaal bad van gesmolten roomboter dit proces wordt een aantal keer stevige schil om het vlees ontstaat daarna wordt het vlees in de boter zorgt voor een nog intensere zelf ook duidelijk te proeven is het resultaat is vlees dat letterlijk botermals is "wat een smaak dit is vlees met karakter prachtig gerijpt in de boter." butter-aged ribeye bereiding van butter-aged vlees een butter-aged ribeye is heerlijk om in de pan bakken smelt de boter langzaam van het vlees en intense smaak van het rijpen zijn er geen kruiden "leg de botergerijpte ribeye in zijn geheel in een hete pan en bak tien minuten rusten voor het beste resultaat."