Hanos - Geldig van 01.11 tot 31.12.2021

akoyaki het beslag voor het beslag van de takoyaki zijn er veel recepten in omloop vloeistoffen als eerste met elkaar gezeefde bloem te gebruiken én het beslag voor gebruik te zeven luchtige japanse poffertjes die in osaka op iedere de wortels van takoyaki liggen in osaka waar straatverkoper tomekichi endo zich liet inspireren door de hoofdingrediënten van twee populaire gerechten samen te voegen • 1 theelepel bakpoeder zout • 1 theelepel sojasaus 2 zakjes • 1 theelepel sojasaus • 100 gram bloem • 10 gram rijstbloem serveerklaar wilt u de takoyaki balletjes niet zelf maken? wij hebben de oplossing met deze kant-en-klare takoyaki balletjes met octopusgarnituur octopusballetjes takoyaki takoyaki plate het bakken van de takoyaki met olie en giet het beslag erin • leg het garnituur erop en bak op middelhoog vuur • draai de balletjes met behulp van een lange satéprikker half om • voeg nog wat beslag toe laat bakken en draai dan om tot balletjes vet de pan goed en ruim in met olie voordat u start met in de vaatwasser takoyaki balletjes met japanse mayonaise zeewier en bonitoflakes het garnituur snijd het garnituur fijn zodat het mooi verdeeld is en goed gelijkmatig kan garen toppingsuggesties wees creatief en kies voor de toppings die bij uw garnituren passen of zeewierpoeder • lente-ui gegaarde octopustentakels • fijngesneden spitskool in plaats van octopus bijvoorbeeld pulled pork of champignons ook heerlijk om met japanse mayonaise te serveren