Hanos - Geldig van 01.11 tot 31.12.2021

combəkk sustainable cookware combekk staat voor duurzaam kookgerei van hoge en geproduceerd in nederland en gemaakt van 100% gerecycled ijzer rendang recept van sidney schutte sidney schutte 1 fles rode wijn • 5 stukjes citroengras • 45 gram bruine suiker • 115 gram tomatenketchup • 35 gram sambal badjak • 60 gram sojasaus • 2,5 gram kerriepoeder • 2,5 gram paprikapoeder • 10 gram zout • 65 gram pindakaas • 20 gram sherryazijn executive chef van spectrum in waldorf astoria amsterdam ** als executive chef staat mijn leven in het teken de juiste balans tussen een stoer ontwerp en warmte lang behouden en wordt de hitte gelijkmatig zware deksel zorgt ervoor dat de dutch oven geschikt is voor veel kooktechnieken • snijd het vlees in blokjes van 3 cm en braad ze in de dutch oven in zonnebloemolie tot het vlees goudbruin is voeg de ui en knoflook toe en bak ook mee • voeg de rode wijn toe en alle ingrediënten behalve de pindakaas en de sherryazijn • laat de stoofpot aan de kook komen en stoof ongeveer 4 uur • laat de saus inkoken tot de gewenste consistentie voeg de pindakaas en de sherryazijn toe • verwijder voor het serveren het citroengras sous-chef dutch oven de sous-chef dutch oven is perfect voor van 100% gerecycled ijzer en voorzien van een alle warmtebronnen ø 28 cm per stuk 99,95