Vitamine C nog steeds geen zekerheid in de strijd tegen Corona

 

 

Er is nog steeds geen duidelijk onderzoeksresultaat, waaruit blijkt dat deze vitamine helpt in de bestrijding van Corona als het virus eenmaal in het lichaam aangetroffen wordt. Het is wel bewezen dat het het immuunsysteem versterkt, maar ook dit is nog niet officieel bewezen. Hier zijn ze al sinds 1940 mee bezig om het hard te maken. 

 

Groente en fruit

Het eten van twee ons groente en 2 stuks fruit is wel een goede oplossing om het immuunsysteem zo hoog mogelijk in waarde te houden. Hiermee verbeter je wel de algehele staat van het lichaam, dus het is aan te raden dit dan ook te blijven doen. 

Mocht er geen mogelijkheid zijn deze groenten en fruit te nuttigen, probeer dan een voedingssupplement waar een dagelijkse dosering aan vitamines inzitten. Ook zo kun je bijdragen aan het verbeteren van het immuunsysteem. 

Zoals al eerder vermeld is het geen zekerheid dat het helpt in de strijd met Corona. Mocht je het hebben opgelopen, zorg ervoor dat je zo gezond mogelijk blijft door het dagelijks eten van de behoeften om in ieder geval te zorgen dat je lichaam op maximale kracht werkt om het virus te verslaan.