Plus - Geldig van 01.12 tot 31.12.2020

ijstaart van de cover vanille- kersenbombe met chocolade en pistache • 1-1,5 liter roomijs vanille • ruby chocoladekransjes • 75 g ongezouten pistachemix • 250 ml slagroom • 6 el poedersuiker bombevorm of rvs schaal bakplaat of dienblad maak kennis met serap karpuz met een laagje ijs bekleed de bombevorm met twee lagen plakken van 1,5 cm en maak rondom in de vriezer colmschate in deventer en gek op koken maak ik mediterrane gerechten zoals pizza's en kruidige ovenschotels alles zelf en bak ik graag taarten jonge zoontjes die me daar graag bij helpen de fotoshoot voor de cover van dit magazine vond ik hartstikke leuk en de ijstaart was ook prachtig liet zien van dit spektakel werden beloven dat ik de taart deze kerst ook voor hen maak!" hak de chocolade fijn en smelt au bain-marie of in de magnetron van de kersen en de pistachenoten fijn klop de slagroom met drie eetlepels poedersuiker stijf met de mixer fijngesneden en de hele kersen door de slagroom door en schep de yoghurtroom in de 回 scan de qr-code en bekijk deze istaart maakt hoe je