Hanos - Geldig van 01.01 tot 31.01.2020

shock freezing bij shockfreezing wordt de temperatuur van een ingrediënt zo snel ingrediënt of bereid product van topkwaliteit waterkristallen uitzetten totdat ze -18°c zijn en een vaste vorm aannemen totdat de kern van het product -18°c meet hierdoor kunnen de waterkristallen een optimaal vers product uit de vriezer softfreezing gebruiken bij al het warme voedsel hardfreezing gebruiken bij rauwe of koude ingrediënten gewoon ingevroren op -18°c ingevroren in shockfreezer chef's tip! net zoals een oven voorverwarmd moet freezer ook voorgekoeld worden verschillende producten kunnen tegelijk en onder elkaar teruggekoeld worden topinnovatie van friulinox de hichef heeft het allemaal in zich tot het openen van het apparaat om eigen programma's simpel te uploaden en een duidelijk foto-display bedieningspaneel ontdooifunctie voor gecontroleerd en snel ontdooien starten op de timer van het rijsproces inzetbaar als droogoven voorzien van hygiënisch schoonmaak- voor bijvoorbeeld sous-vide garen en terugkoelen in een gecontroleerde omgeving holding tijdens de service instelbaar als warmte kabinet voor het warm houden van gegaarde producten kijk voor alle blastchillers en shockfreezers op