Hanos - Geldig van 30.03 tot 29.04.2020

Catalogus van Hanos van 30.03.2020

Producten in deze folder

dennis bruinzeel chef restaurant hoeve kromwijk ronald van roon takis panagakis chef & eigenaar chef & eigenaar restaurant calla's restaurant elea ik werk graag met geitenkaas vanwege de zachte textuur en dat ik voor de brindille fermière de brindille is dat er een brindille betekent letterlijk takje dit inspireerde mij om letterlijk een takje in het gerecht te lolly met een zoethoutstokje! dit is de eerste keer dat ik met de witte van rotselaer gewerkt nederlandse en franse kazen positief verrast! vanwege de rulle structuur in de kern heb ik ervoor gekozen om de kaas 'puur bitterheid heb ik er alleen wat zwarte olijvenpoeder overheen geraspt lichtromig met mondgevoel in mijn restaurant werk ik voor- crèmekaas van de bokkesprong komt in de buurt van het smaak- profiel; lichtromig met een zuurtje elke ochtend naar hanos ik ben blij dat ik niet beperkt wordt tot twee soorten wit-of roodflora in het gerecht heb ik de kaas maken heb ik de kaas gemengd om hierin de juiste verhouding gevonden! de fromagee van hanos heeft altijd wel weer lekkers maar in totaal werk ik al zeker 10 maar ook het persoonlijke contact vind ik erg belangrijk in ons restaurant hebben we een kaaswagen met nederlandse komen voor al onze inkopen elke ochtend naar hanos om kaaswagen is dus altijd up-to- date! in ons restaurant verwerken vraag naar kaas bij ons is groot ik ben blij dat ik bij hanos niet beperkt wordt tot twee soorten wit- of roodflora