Hanos - Geldig van 12.10 tot 08.11.2020

Catalogus van Hanos van 12.10.2020

Producten in deze folder

kwartel rucola stamppotje en cantharellen • maak de aardappelmousseline warm en roer er gewassen rucola doorheen • bak de kwartel gevuld met bospaddenstoelen rondom aan en laat rusten in een oven of holding van 55°c bak de cantharellen in olijfolie en breng op smaak met zout schep de rucola stamppot in een schaal • trancheer de kwartel en leg op de rucola stamppot • schep de gebakken cantharellen rondom en serveer met de verwarmde fond de veau limburgs hoender suprême aardappel mousseline en spruitjes • bak de limburgs hoender suprême in olijfolie • maak de aardappelmousseline en de spruitjes warm in een pannetje • schep de aardappel- mousseline en de spruitjes op het bord • trancheer de kipfilet en leg op de mousseline en de spruitjes kiptournedos in dragonsaus aardpeercrème en bietjes • leg de kiptournedos in dragonsaus in een pannetje heet water • maak de aardpeercrème en bietjes warm en leg deze op het bord • trancheer de kiptournedos en leg deze op de bietjes spuit de aardpeerpuree rond de bietjes schep er dragonroomsaus rondom