Hanos - Geldig van 12.10 tot 08.11.2020

met onze sous-vide gegaarde ingrediënten kunt u eindeloos combineren! bekijk de ingrediënten uit deze gerechten op de overzichtspagina op pagina 66 kalkoenmedaillons met schorseneren in kaassaus • bak de gevulde kalkoenmedaillons rondom aan en laat rusten in een oven of holding van 55°c • maak de schorseneren in kaassaus warm in een pannetje en schep in het midden van het bord • trancheer de kalkoenfilet en leg op de schorseneren kipgehaktbal wildzwijn rouleau witlof en kalfjus gevuld met linzen en bloemkool aardappelmousseline en rode kool • bak de gehaktbal in een klein beetje boter of olijfolie • maak de aardappelmousseline en de rode kool warm en schep op het bord • trancheer de kipgehaktbal voor de helft en leg op de rode kool en aardappelmousseline serveer met gebakken paddenstoelen bak de wildzwijn rouleau rondom aan en houd warm in een holding of oven van 55°c in een beetje olijfolie • trancheer een plak van de rouleau en serveer met gekarameliseerde witlof en verwarmde fond de veau • bak de kipdij crepinette rondom aan in olijfolie • maak de pompoencrème warm en schep in het midden van het bord • snijd een stukje flespompoen in brunoise en stoof deze warm in een beetje olijfolie • trancheer de crepinette van kippendij en leg op de pompoenpuree leg de blokjes pompoen rondom en serveer met de verwarmde kalfsjus kipdij crepinette met saffraan pompoencrème en pompoenbrunoise