Hanos - Geldig van 20.10 tot 19.11.2019

rabar one roger van damme dessert kleine taartjes njom partie ontdek in kleine taartjes van petit gâteau hoe van petit gâteau met elk dezelfde bodem van roger van damme heeft in 25 jaar tijd alle topingrediënten samengebracht en laten sudderen nu serveert hij het smaakvolle eindresultaat in het jubileumboek njam! roger van damme desserts alle seizoensproducten komen aan bod en worden in de meest originele vormen en de lekkerste combinaties omgetoverd tot meer dan 50 prachtige anderen inspireren! murgaus moelwinch christophe decles bananenbrood het pindakaasboek foodista in sweet foodista vertalen fooddesigner margaux maeterlinck en chef christophe declercq hippe foodtrends naar verrassende recepten zoetigheden met een onverwachte invalshoek onder het motto 'try something different!' of u nu op zoek bent naar een fronut - een kruising tussen een friet en een donut - of een macaron op basis van pindakaas is veel meer dan een populair pindakaasboek van jennifer foster en lianne ingedeeld en variëren van pindakaasijsjes en auteurs willen laten zien dat u op een simpele manier creatief met eten kunt zijn greg & lucy malouf sugar bevat meer dan 100 zoete lekkernijen uit van bloedsinaasappel en kardemomcake tot cheesecake van labneh met citrus en perzische zoetekauwen én liefhebbers van de midden- oosterse keuken niet ontbreken! desserts & zoet uit het midden-oosten