Hanos - Geldig van 20.10 tot 19.11.2019

Catalogus van Hanos van 20.10.2019

Producten in deze folder

poire vanille ijs garde door de warme melk • breng de melk al roerend aan de kook • klop de eierdooiers los in een kom en bereid een crème anglaise • koel terug en voeg de koude room toe • draai af in een ijsmachine peer • 1 vanillestokje • 2 gram steranijs amandel frangipane • 50 gram amandelpraline 50% • schil de peer en verwijder het klokhuis • pocheer de uitgeholde peer gaar in het vocht chocoladesaus • 20 gram glucose 20 gram water • 20 gram suiker • 20 gram room • meng de boter met de citroenschil • meng amandelspijs met de amandelpraline en de eidooier • voeg hier de zalvige boter aan toe • bewaar in de koeling tot gebruik • doe de chocolade in de blender en voeg de warme vloeistof toe • wacht 1 minuut en draai de massa glad op hoge snelheid • bewaar de chocoladesaus in de koelkast • vul de gepocheerde peer met de amandel frangipane ring ontstaat en decoreer met goudspray plaats de lauwwarme peer op de ijs ring en serveer met warme chocoladesaus