Hanos - Geldig van 20.10 tot 19.11.2019

Catalogus van Hanos van 20.10.2019

Producten in deze folder

van black velvet-taart tot macarons en van muntoonbon tot sticky toffee pudding kees raat chocoladebijbel is hét naslagwerk tips en aanwijzingen laat chocolatier kees raat in dit boek de oneindige chocoladebubel mogelijkheden van chocolade zien aan de hand van heldere instructies alles over het maken van de lekkerste als brownies en chocoladetruffels tot modernere creaties als oreo-koekjes en chocoladekroketten shake een chocoladecocktail en wat dacht u van chocoladebijbel is voor alle chocoladeliefhebbers een verrassend en leerzaam naslagwerk copyi pastry sweet yotam ottolenghi helen goh copy pastry is een uniek boek van chef patissier oogstrelend en erg lekker! het boek staat boordevol desserts met verschillende texturen verfrissend en spannend ijs en bite-size friandises hartige én zoete viennoiserie mogen natuurlijk ook niet ontbreken in sweet keert yotam ottolenghi terug naar waar zijn culinaire avonturen ooit begonnen in de elk recept draagt de typische ingrediënten en smaakmakers als overdaad sweet is de zoete verrassing van het najaar! donna hayu modern baking taadu lacewinderlaten uit de boeken- kast bart ardens verbluffende desserts donna hay start ieder hoofdstuk met overheerlijke "fresh & light'-recepten zijn gezonder van aard fruitgebak tot overdadige chocoladetaarten en van recepten zijn een lust voor het oog! patissier bart ardijns presenteert in 40 verbluffende ook voor mensen met een voedselallergie creëerde hij met de grootste zorg vijf allergenenvrije desserts