Hanos - Geldig van 20.10 tot 19.11.2019

ananas van de bbq bloempotje met witte chocolade- mousse obulato hoorntje italiaanse meringue • 140 gram eiwit .rasp van 1 limoen gele kleurstof sjabloon bloemetje ananas van de bbq 1 vanillestokje • 2 kaneelstokjes • 2 steranijs • 200 gram hojiblanca olijfolie • 200 gram bruine rum • 500 gram basterd suiker • sap van 2 limoenen • ananas karamel van pandan • 300 gram water • 1 kilo suiker • 100 gram glucose • pandan likeur • breng het water aan de kook in een bij voorkeur zware pan • voeg de suiker en de glucose toe • doe 200 gram suiker en het water in een pannetje en breng dit naar 121°c • sla het eiwit met de overige 80 gram suiker luchtig • voeg al draaiende het suikermengsel langzaam toe voeg de limoenrasp toe • neem 6 eetlepels uit de bekken en doe deze in een andere kom • voeg hier een klein beetje gele kleurstof aan toe en schep dit in een spuitzak • doe het overige schuim ook in een spuitzak • kook de ingrediënten kort op laag vuur en laat een nachtje 'rijpen'in de koeling • verwijder de schil van de ananas • smeer de ananas in met een klein beetje roomboter en leg hem in een bak op de kamado bbq van vervolgens om de 20 minuten met de marinade bedruipen en draai de ananas elke 20 min 25 graden • na ongeveer 4 uur zal de ananas op zijn best zijn • laat karamelliseren • blus af met een beetje water en de pandan likeur chocolade ganache • 7 gram agar+ • 400 gram slagroom • 125 gram melk • 35 gram eidooier • 170 gram pure chocolade montage • strijk de italiaanse meringue op een sjabloon • spuit in het midden een dopje gele meringue steek er een prikker in en laat drogen in karamel van pandang • 300 gram water pandan likeur witte chocolademousse • 7 gram agar+ • 400 gram slagroom • 170 gram witte chocolade • meng agar+ met de slagroom melk en eidooier en verwarm al roerend tot 80°c • voeg de pure chocolade toe en spatel goed door • zet koud weg en laat een nacht rusten • breng het water aan de kook in een bij voorkeur zware pan • voeg de suiker en de glucose toe • laat karamelliseren • blus af met een beetje water en de pandan likeur eidooier en verwarm al roerend tot 80°c voeg de witte chocolade toe en spatel goed door • zet koud weg en laat een nacht rusten • klop luchtig en doe in een spuitzak • spuit de mousse in de chocolade bloempotjes montage • obulato hoorntjes • slagerstouw • mini-knijpertjes • chocolade crumble montage • kaneelijs • oreo kruim leg de ananas op een snijplank van pandang en kruim van oreo aarde van oreo koekjes bereidingswijze • leg de oreo-koekjes op een snijplank en hak de koekjes tot grove kruim schep een beetje op de witte chocolade mousse • steek het gedroogde bloemetjes in de mousse • hang de obulato hoorntjes aan een stukje slagerstouw met een mini knijpertje • spuit hierin een klein beetje karamel • leg daarop wat crumble van chocolade • spuit als laatste de ganache van chocolade erin