Hanos - Geldig van 30.03 tot 29.04.2020

Catalogus van Hanos van 30.03.2020

Producten in deze folder

aunti elke ten brooke jeroen nagelsmith chef schuberg philis eelke ten broeke chef restaurant cunst sander louwerens chef hotel arena mijn gerecht bestaat voornamelijk uit vers fruit uit de kassen kruising jaar geleden had ik een eigen ik kwam vijf dagen per week bij hanos en terwijl ik door de winkel liep werd ik geïnspireerd tot nieuwe gerechten mijn gerechten pas ik aan op een frisse salade gemaakt heb met onder andere asperge en postelein! ik daag mijzelf graag maanden bieden wij een andere creativiteit als chef elke keer creatief mogelijk om te gaan met de ingrediënten die ik gebruik het geheel moet er leuk uit zien maar vooral ook lekker smaken! wij serveren veel vegetarische gerechten in ons restaurant ik heb gekozen om te werken met framboosaardbeien en met deze producten omdat ze smaak hebben en een leuke gelukte kruising zijn! cuisine spontane' zeeën van creativiteit na verschillende banen heb ik mijn huidige collega paul metz van ict bedrijf schuberg philis voor een gezond en lekker ontbijt kunnen we echt kwijt aan de we een onvergetelijke eetervaring voor onze klanten! jaren geleden vond ik het soms lastig om creatieve vegetarische ben ik agf-producten namelijk gaan behandelen als vis en van creativiteit over mijn gerechten heen! je kunt mijn kookstijl daarom omschrijven als cuisine spontane' tegenwoordig werk ik met veel daar probeer ik deze manier van een menukaart en die veranderen nieuwsgierig aangelegd en ga altijd op zoek naar nieuwe wanneer ik iets nieuws tegenkom in de markt spar ik daarover opgenomen in het assortiment!