Hanos - Geldig van 13.06 tot 13.07.2022

Catalogus van Hanos van 13.06.2022

Producten in deze folder

worden ook steeds verfijnder gemaakt en en belgië veel werd gezien als snelle dit zou je een soort van 'new cuisine" worden geperfectioneerd." volop mogelijkheden met pasta voor deze zomer ziet sarah ontwikkelingen op pastagebied die bij gasten erg in de een bepaalde regio in italië en wordt gecombineerd met ingrediënten uit belangrijk voor wat er beschikbaar is qua aan verschillende pastasoorten opgeleverd bijvoorbeeld grote pastaschelpen verschillende pastasoorten in allerlei kleuren en kleine ronde pastasoorten als is perfect om op een fraaie en smakelijke basisrecept pastadeeg voor 4 personen • 4 grote eieren 400 gram semola "liever een dunner deeg? gebruik dan 200 gram semola stukje bij beetje bloem toe van de buitenkant naar de binnenkant • kneed ongeveer 10 minuten tot een ravioli carbonara manier te serveren en met de vulling valt seizoensproducten worden gebruikt de twist zit hem dan vooral in de specerijen zeker interessant." wilt u geïnspireerd worden met de lekkerste pastarecepten? kijk dan op pastaacademy.eu en southandpepper.com wat bloem toe als het deeg te plakkerig is of voeg water toe als het deeg te droog aanvoelt • wikkel in huishoudfolie of een duurzaam in het plastic zakje zodat het deeg niet uitdroogt • bestuif eventueel de deegbol met semola en draai eerst 3 keer door de wijdste het deeg verder uitgerold worden door telkens een getal hoger te gaan op de ontstaan tussen de 0,5 mm en 1 mm • laat het pastavel enkele minuten drogen op kamertemperatuur en snijd daarna in de gewenste vorm "elke pastasoort komt uit een bepaalde regio in italië en wordt gecombineerd met ingrediënten uit de betreffende regio." basistools om in ieder geval de basistools in huis te is dat chefs pasta maken op een gladde ondergrond als een onbewerkt stuk hout is ook het gebruik van een pastamachine op de hoogte blijven van sarah's liefde voor italië? volg haar via instagram @southandpepper • voeg niet te veel bloem toe dat maakt het pastadeeg stug handen nat te maken met water en verder te kneden zo wordt er nooit teveel water in één keer toegevoegd • de grootste vijand van verse het deeg altijd goed in huishoudfolie of gebruik