Hanos - Geldig van 12.10 tot 08.11.2020

appetizer met gerookte gans steek het wontondeeg uit in rondjes met een steker snijd het rondje in tot de helft en frituur tussen twee kleine zeefjes zodat er een bakje ontstaat • voorzie het bakje van zout en specerijen naar smaak snijd de gerookte gansfilet in blokjes en leg in het bakje • bak de paddenstoelen in de olijfolie en breng op smaak tijdens het bakken • schil de aardappel en snijd in brunoise • kook de aardappelbrunoise beetgaar in bouillon • hak de zeekraal en stoof kort in boter • meng dit met de aardappel tot salade • schep wat van de aardappelsalade in de bakjes en voeg de paddenstoelen en rode kool toe smokey old bastard • 2 shots bourbon whiskey • 1 zakje lapsang souchong thee • schenk de bourbon met het theezakje en 4 ijsblokjes in een mengglas • stir gedurende circa 60 seconden en verwijder hierna het theezakje • voeg de maple syrup en bitters toe en stir nogmaals goed serveer de cocktail onder een stolp en blaas er met een rookpistool rook onder rookpistool