Hanos - Geldig van 12.10 tot 08.11.2020

vers vlees als basis assortiment vleesversnijdingen van om traag te garen in uw favoriete voor een heerlijk huisgemaakt selectie van onze specialisten bourdo fazantendijen licht gepekeld sous-vide garen op 56°c gedurende anderhalf uur en daarna roosteren misschien wel onze favoriete bereiding! per kilo 7,25 klapstuk tussen de bout en de rug van het rund het vlees wordt uit de ribben gesneden met ribben wordt het vleesdeel shortribs een lage temperatuur en injecteer van te malsheid en het beste rendement hertenschenkels het vlees wordt met bot en al gezaagd en heeft hierdoor een extra mooie en volle heerlijk in combinatie met typische najaarsgroenten als pastinaak of knolselderij hertenwangen magerder dan kalfswangen gaar ze zachtjes in een volle wildjus voor het beste resultaat kalfswangen ultieme najaarsdelicatesse! klassiek zacht gegaard in een volle jus zorgt voor de mooiste bereiding runderwangen verwijder de vliezen en verwerk als carrilleras de cerdo ibérico een heerlijke volle smaak en zachte structuur het hoge percentage bindweefsel vraagt om een lange garing op een lage temperatuur kalfspeeseind een vleesdeel uit de stomp moeite waard! zeer geschikt als stoofvlees