Deen kerstaanbieding 2020 - Geldig van 06.12 tot 12.12.2020

boodschappenlijstje • 3 teentjes knoflook • 250 ml zonnebloemolie • 250 g grof gesneden soepgroente • 1 takje rozemarijn • 500 ml rode wijn • 50g boter hoofdgerecht • 2x 250 g runderbavette • 4 struikjes witlof • 8 groene asperges • zout en peper bereiding en breng weer aan de kook en laat op laag vuur rustig inkoken tot % van het vocht is verdampt met peper en zout garnituur der de kraan goed koud us niet te heet laten worden deen • supermarkten sterrenkoker met deen de tussentijd de plakjes ham en kaas in vierkantjes van 2 bij 2 cm of leg ze op een bakplaatje en leg op elk half struikje witlof vierkantjes perges ernaast þavette een half uur voor de bereiding uit de koelkast inebloemolie in een koekenpan en bak de bavette 2 minuten op elke pen ovenschaal of braadslede en plaats deze in de voorverwarmde oven uten uit de oven en laat het vlees afgedekt met aluminiumfolie 20-25 zet het vlees nog 2 minuten in de oven voor een laatste shot hitte en invulling of zie foto voor inspiratie! smakelijk! voedingswaarden p.p deen heeft de chefkoks van om een kerstmenu samen te een mooi boekje dat we in het weekend van 5 en 6 december ook zelf een heerlijk 'sterrendiner' op tafel zetten! van topchefs mede mogelijk gemaakt door restaurant lucas rive ор deborah en rebecca rive rick en toon sijtsema jeroen bavelaar maarten bootsma restaurant restaurant la mere atte lucasrive posthoorn pur sang