Lees nu de wekelijkse folder van DEEN Supermarkten, en mis geen enkele actie meer!

Zo eenvoudig is het nog nooit geweest om de spannendste spaaracties en voordeelacties te bekijken en honderden euro’s te besparen!

DEEN Supermarkten – De geschiedenis

Het bedrijf werd opgericht door Cornelis (Cor) Deen uit Hoorn, die samen met zijn vrouw zijn eerste kruidenierswinkel opende in 1933 aan de Koepoortsweg. Hier werd in 1953 ook de eerste zelfbedieningswinkel van Deen geopend. Met slogans zoals “Bij DEEN kwaliteit #1” en “DEEN, zo voordelig is er geen” werd deze eerste supermarkt al gauw een succes. De huidige eigenaar is nog steeds de Familie Deen. Het hoofdkantoor van Deen staat op het industrieterrein Hoorn 80.

De supermarktketen heeft inmiddels ruim 7500 medewerkers in 82 filialen in Noord-Holland, Flevoland, Gelderland en Utrecht., en is een van de grootste werkgevers van West-Friesland.

Tegenwoordig is DEEN nog steeds de supermarkt die vooral bekend staat om de lekkere (vers)producten en een duidelijk en eerlijke prijs. Het bedrijf heeft een gezellige sfeer met vriendelijk personeel die de klant helpt zoals ze zelf geholpen zouden willen worden. Verder behoort DEEN bij de top 3 meest duurzame supermarkten van Nederland.