Bidfood - Geldig van 05.09 tot 02.10.2022

time! de ene chef onderscheidt zich met bijzondere kooktechnieken de ander schenkt extra veel aandacht aan de presentatie de creativiteit van chefs kent drie bijzondere gerechten en hun makers mohs spijk klunder chef-kok groen eten & drinken in restaurant 'groen eten & drinken' weet je van tevoren nooit smaakcombinaties en kookt vrijwel elke week zijn koelkast leeg groen in meppel biedt twee- tot viergangen verrassingsmenu's aan het verrassingsmenu biedt extra beleving voor de gast en méér gemak kunnen de koks "aan het einde van de week de koelkast leegkoken." als je zonder vast menu werkt." zoet en hartig spijk staat bekend om zijn gedurfde gerechten én smaakcombinaties signature dish van op de huid gebakken eend met een saus van sinaas- het gerecht spannend en we nu een gerecht van pastinaak-mousseline met reageren er heel goed op sommigen zijn in het begin nog een beetje huiverig voor het zien ze dat het werkt en reageert iedereen heel enthousiast!" veel smaak weinig waste