Bidfood - Geldig van 05.09 tot 02.10.2022

Catalogus van Bidfood van 05.09.2022

Producten in deze folder

thomas beekhuis chef-kok rooftop merckt lekker eigenwijs top merckt in groningen verrast een speciale fermentatietechniek proeft spannende mix van smaken volgens chef-kok thomas beekhuis heeft rooftop merckt een "eigenwijze kookstijl" thomas en zijn team gaan op een bijzondere "daarnaast ontwikkelen we onze eigen gefermenteerde delen die we anders zouden thomas noemt het voorbeeld van zijn signature "die tomaat fermenteren we vijf dagen lang gedroogd tot gefermenteerd tomatenzout dit umami-rijke poeder is een echte smaak- maker en maakt het gerecht nóg complexer uiteindelijk gaat de smaak van onze gefermenteerde tomaat alle kanten op; andere smaakbeleving hebben dan bij een 'gewone' tomaat." 'zelf ontwikkeld' rooftop merckt past de fermentatietechniek poeder dat ontstaat tijdens de fermentatie onze ballotine van kwartel gevuld met ganzen- lever is op smaak gebracht met het zout van hebben we zelf ontwikkeld en heeft drie en verrijkt het smaakprofiel van je gerechten het derde voordeel is dat je minder eten hier gebruiken we het als extra smaakmaker."