Bidfood - Geldig van 18.08 tot 31.08.2020

elke week bereidt de keuken van menu surplus in zevenbergen worden verdeeld onder de dekje-klanten en sovak dennis van den dungen en zijn team koken zowel met verse als met vriesverse producten alle maaltijden worden cliënten kiezen dagelijks uit drie onderling uitwisselbaar zijn zo is bijna elke maaltijd uniek keuken ook rekening met halal en met diëten zodra er een schaal met fingerfood voorbij komt worden de mensen nieuwsgierig kleur en geur zijn de grootste verleiders mensen met een slikprobleem hetzelfde eten als andere woon- tijdje willen we meer aandacht schenken aan de presentatie we nu al met onze 'gewone' mooi in en maken de borden denken aan vormpjes maken met een 3d-printer terug in zijn we ons binnenkort in verdiepen." alles is te malen mensen met een slikprobleem kunnen op een aangepaste er ook in een gemalen versie" vertelt culinair adviseur eric van alles voor de beleving menu surplus is verbonden zorgorganisatie met dochterstichtingen in west- en een compleet aanbod van zorg van de eigen keuken is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de unique selling points normaal gesproken worden de maaltijden uit zevenbergen op locatie verhit en geserveerd als culinair adviseur maakt eric zich sterk voor een hogere served